Dagens julklappstips!

Idag på #wallpaperwednesday (en hashtag sociala medier där man kan dela bilder på tapeter) är dagens julklappstips tapetrelaterat. En bit tapet kan pigga upp nästan vad som helst. 



Rusta upp en gammal köksstol genom att limma på en bit tapet. (Eller som i detta fall lite överblivet hyllpapper.) Du kan också limma på tapet på en byrå (utsidan av lådorna) eller på ett nattygsbord m.m. Som ett extra skydd kan du applicera genomskinlig lack eller klistra över genomskinlig självhäftande plast, som jag gjort på denna köksstol. Vill du inte tapetsera på möbler kan du tapetsera askar, pärmar eller konservburkar till förvaring. Fiffigt och kul! Har du inte tapeter hemma kan du gå till närmsta färg/tapetaffär och fråga om de har gamla böcker med tapetprover de vill bli av med. 


Ofta tycker de bara att det är skönt om någon kommer och hämtar och det finns nästan alltid några böcker med riktigt fina mönster. Jag ser alltid till att ha några tapetprovsböcker hemma för eventuella pysselinfall. Annat du kan ha tapet till och tillverka och ge bort är vimplar, kort eller presentpåsar.  




Kommentarer

Populära inlägg