Familjedagar

Vi är precis hemkomna efter några härliga dagar i Norrland. Totalt har vi mer än 250 mil i rumporna och vi har åkt igenom stora delar av vårt land. 

Min pappa bor sedan i vår i Lappland, närmare bestämt Dorotea och vi har varit och hälsat på honom hela familjen. Förutom jag, Kristian och barnen åkte även min syster och mina svärföräldrarna upp vilket gjorde dagarna till en riktig familjesemester. 

Vi tycker om att umgås allihop och det passade bra att samlas allihop några dagar och för oss som bor söderut fick vi en roadtrip på köpet. 

När vi åkte upp i påskas tog vi nattåget upp, men den här gången hyrde vi en minibuss som vi alla fick plats i och på så sätt kunde vi på ett annat sätt se landskapet och det vi passerade. Särskilt för barnen blir de mer tydligt hur långt det är och hur de olika landskapen ser ut och hur Sverige skiftar i form och karaktär. 

Framför allt har det varit skönt att kunna ha härliga dagar tillsammans med roliga utflykter, trevliga kvällar och fin natur. 

Det är så härligt att vi kan umgås tillsammans så här några dagar med både min och Kristian familj. Och framför allt för barnen var det värdefullt att ha så många relationspersoner nära under en lite längre tid. Något att bygga på och detta kommer nog upprepas.

Ångermanälven strax norr om Dorotea mot Vilhelmina. 


Kyrkbyn i Vilhelmina med många gamla fina byggnader. 

En viktig lektion i att kasta macka...

Grillning och lägerbålmys i kåta

Kommentarer

Populära inlägg