En första gång för allt...Nu när man kommit hem är det dags att få kläm på alla rutiner. Amning och blöjbyten m.m. För vår del har det fungerat bra, vad vi vet.Det har varit mycket som skett för första gången i Milles liv. Första bilturen, första turen med barnvagnen och första badet. Sen har vi fått avverka våra första besök och dessutom vårt första besök på akuten. Men ingen behöver oroa sig över det, det var inte Mille det strulade med utan med mig. Jag hade fått hög feber och på grund av att förlossningen var så nyss fick jag åka in på kontroll. Det visade sig att det var mjölkstockning. Något som är under kontroll i skrivandets stund.

Man kanske får vara beredd på att göra lite fler besök än vanligt i vårdlokaler i framtiden, barn blir ju sjuka lite mer än vi vuxna, så det kanske var bra att "öva" med morsan.

Man är ju rätt orolig för det lilla livet. Vi tittar till honom titt som tätt för att se om han andas, något som vi märkt att alla andra föräldrar också gör. Dock känns det lite extra oroligt för oss eftersom man har varit med om ett plötsligt dödsfall inom familjen. Att något skulle hända är ju ändå väldigt osannolikt, och så länge han mår bra finns egentligen inte särskilt mycket att oroa sig över.Vi njuter i alla fall av varje mysstund och alla andra stunder också för den delen och jag ser verkligen fram emot resten av min föräldraledighet och vad den bär.

Kommentarer

  1. Vad underbar han ser ut att vara!!! Så skönt att ni alla mår bra!

    Kram Malin

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg