Ny vardag!Nu när Kristian har börjat jobba efter sina pappadagar märker man att vardagen börjar formas på ett nytt sätt. Stapplande försöker man komma in i någon form av rutiner, även om det så klart är Mille som bestämmer dem.

Man märker också att Mille har kommit in i andra andningen. Det är inte bara äta, skita och sova som gäller, utan han gillar att vara vaken och aktivera sig på andra sätt också. Det finns ju inte så mycket han kan göra ännu, men att ligga och träna nacken är en av favoritsysslorna.Det är jättekul att han är med så mycket som han är, men det gör också att övriga hemmet får mindre fokus. Dock har man nu när man är ensam vuxen hemma på dagarna börjat att ta tag i det som börjat förfalla, så nog börjar det arta sig även med de rutinerna.

Skönt är det i alla fall när Kristian kommer hem på dagarna och man kan ha lite familjemys. Man märker att han gärna hade varit hemma ett tag till med oss, eller rättare sagt med Mille. Det är minst sagt lyxigt att jag kan vara hemma och bara ha som sysselsättning att ta hand om den lille sötnosen. Det är perfekt för mig i nuläget och ett tag framöver.

Kommentarer

Populära inlägg