Impulsköp...eller inte
Så här efter två månader med vagnkörning har vi upptäckt två brister med vår vagn. Den har lite för dålig fjädring för att köras på grus och gräs och handtaget går inte att ställa tillräckligt högt för att vi ska kunna få ut maximalt av promenaden.

När vi köpte vagnen för drygt 2,5 år hade vi en annan lista på vagnkrav än vad vi har nu när vi kört omkring ett tag. Vi har dock tänkt att det är onödigt att köpa en ny vagn bara för detta, men tyvärr känns det lite i axlar och rygg när handtaget är för lågt inställt och det är ju inte bra. Så när vi såg ett fynd på loppis idag så slog vi till efter att ha tänkt på saken i ungefär en kvart. Det blev något av ett impulsköp, även om vi visste vad det var vi sökte.

Efter premiärtur nu på eftermiddagen är vi rätt säkra på att vi gjorde rätt. Vi kan lätt få upp handtaget i bekväm körhöjd och fjädringen är kanonbra. Dessutom besitter vagnen även många av de bra egenskaper som den gamla gjorde, med några undantag, men det kan vi leva med. Mille verkar i alla fall gilla vagnen, men han verkade å andra sidan gilla den förra också...

Impulsköp eller inte så kändes det dock som om det var lika bra att göra slag i saken redan nu, för visst tänker man sig att man ska använda denna vagn mycket, även till Milles framtida syskon.

Kommentarer

Populära inlägg