Ännu ett nytt år

Återigen har det blivit januari och ett nytt och orört år ligger framför. De flesta av oss är nog ändå optimister så här års för vem har inte förhoppningar och drömmar inför det nya året?

Själv känner jag att detta år kommer präglas av en speciell händelse, när vi ska få en till liten människa i familjen. Trots får historia känner jag innerst inne att allt kommer gå bra och att det här året kommer bjuda oss stor välsignelse. Jag har varit gravid över tre nyårsskiften och det är en särskild känsla som infinner sig. På något sätt blir de drömmar man tänkt särskilt verkliga över tolvslaget och det känns som om allt är möjligt och som om alla ens förväntningar är rimliga.

Jag hoppas att även du känner förtröstan och hopp inför det nya året. Många av oss kommer få oss törnar men vi kommer också få många fina stunder att minnas. Om 2011 går till historien hos dig som ett bra eller dåligt år vet vi inte, men oavsett vad vet vi att det kommer bli betydelsefullt. Är inte alla år det? Betydelsefulla, även om vissa år bär mer av sorg än av lycka. Vore det inte så skulle stunden på nyårsafton inte vara lika fin. Vi vet då ännu inte mycket om året men hoppet finns kvar om ett gott nytt år. Ett hopp som är värt att sätta sin tillit till!

Kommentarer

Populära inlägg