Nu går det i ett

Jag känner att det går i ett nu. Skolan är just nu inne i en ganska lugn fas men i övrigt är det mycket som ska hinnas med på lite tid. Vi är mitt uppe i en flytt med tillhörande åtaganden och att bli husägare tar sitt av energin. Även om vi behåller mycket av charmen i det 40-talshus vi köpt finns även många rum som behöver fräschas upp på grund av att tapeterna suttit där ungefär sedan mina föräldrar föddes. Lite trist att man behöver byta vissa av dem, men det är lite sprickor våder och bortrivet på andra ställen så vi har behövt göra om lite. Men det känns kul att utmanas i att fräscha upp det utan att ändra för mycket på husets karaktär och dessutom försöka göra det så miljövänligt som möjligt. Men det projektet kan ni följa närmare på min och Emmas blogg.


Sedan ska jag och några vänner återigen ha en konsert. Vi fick mersmak i våras. Vi har en höstkonsert på temat "Kom närmare" vid två tillfällen framöver. Så välkommen till Herrljunga kyrka lördagen den 17 nov kl. 17 eller till Vårgårda Missionskyrka fredagen den 23 nov kl. 19.30. En blandad repertoar med kärleksfullt innehåll. Det är återigen lite av en dröm att sätta upp en konsert som man påverkat i så stor grad själv. Något som jag (och mina vänner) åstadkommit. Det ska bli jättekul.

Foto: Markus Lidevi


Däremellan är det en del med allt annat i livet. Inte minst familjen och alla mina fantastiska vänner. Mille, Hillevi och Kristian är de bästa jag har och de kommer alltid först. Även om det är hektiskt runt omkring. Och man knappt kan hitta tiden emellanåt. Men jag skulle för allt i världen inte kunna åstadkomma mycket om det inte vore för dem!


Kommentarer

  1. Vilket härlig hus! Vi är oxå i hustankar men känner oss lite tveksamma pga olika orsaker...har bland annat så bra dagis etc där vi bor nu. Så vi får se hur det blir;)

    Hittade hit via Underbara Clara...kommenterade på samma sak angående att inte ge godis till våra barn och att det kan vara så provocerande.

    Läste även om lille Elliot, så otroligt sorgligt. Förstår att han alltid kommer att vara en viktig del av ert liv!

    SvaraRadera
  2. Tack för din fina kommentar! Kul att du hittade hit :) lycka till i husdjungeln. Det är sannerligen mycket att tänka på...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg