FramstegIgår blev vår lilla tös fyra månader. Tänk vad dessa månader har gått fort. Samtidigt känns det nästan som om hon alltid funnits hos oss. Så naturlig är hon i vår familj och inte minst Mille tycker det. Jag tror inte han minns tillvaron utan henne och han verkar minst sagt trivas med sitt syskon.

Vår lilla tjej växer och växer för varje dag och det blir extra påtagligt när nya bebisar kommer till världen. Senast igår fick lilla Hillevi en ny årskompis och fler lär det bli. Jag blir också imponerad över alla de framsteg små barn gör den första tiden. I början är de nästan provocerande försvarslösa men sedan efter kort tid kan de le och skratta, lära sig jollra och även vända på sig. Tänk vilken strävan efter att lära sig nya saker som finns i de små kropparna.

De är verkligen små underverk och det blir mer påtagligt när man ser avtrycken av dem. Och tänk sedan att de ska bli ännu större och lära sig ännu mer. Så mycket som väntar. Inte kunde väl jag tro för två år sedan, strax innan Mille föddes, att han skulle bli den han är idag. Så full av liv, glädje och upptäckarlust. Och snart är Hillevi också där...

Kommentarer

Populära inlägg