Att vara ett mirakel

Så här inför julen är det mycket som vi känner att vi måste hinna med, men hur mycket måste vi egentligen. Har vi sänt en tanke till de som är ensamma. Till de som inte har råd att köpa julklappar till sina barn. Barn, som precis som alla andra barn skriver önskelistor och hoppas att ta del av det alla förväntas få.

I Göteborg har det pågått en insamling nu innan jul för att kunna förse barn som inte får julklappar, med just julklappar. Det är Göteborgs Räddningsmission som har hand om det och idag var jag där i ett annat ärende, men fick se delar av det berg med julklappar som kommit in.

Ca 4000 julklappar hoppades organisationen få in för att kunna förse de barn som behöver med presenter. Resultatet blev 8000 julklappar till barn och ca 800 till vuxna. Är inte det ett julmirakel vi får bevittna! Att det finns hopp om livet även om det ibland verkar kört.

Tänk bara på att vara ett mirakel, inte bara i december, utan också i januari och årets andra månader. Det är lätt att vara givmild i juletider. Hoppas miraklet kan fortsätta året runt. För alla barn och vuxna som inte har det de behöver.

Kommentarer

Populära inlägg